Сериозно ранените войници от украинската кампания на Москва води до

...
Сериозно ранените войници от украинската кампания на Москва води до
Коментари Харесай

Лондон: Войната доведе до рекорден ръст на мъжете с увреждания в Русия

Сериозно ранените бойци от украинската акция на Москва води до рекорден скок в случаите на неработоспособност измежду съветските мъже на възраст сред 31 и 59 години . Според данните от съветските здравни и осигурителни фондове изданието " Вьорстка ". Tази инфорамция е публикувана в ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата , обобщение от който е оповестено в обществената медия X, известна до неотдавна като Twitter.

За интервала сред 2022 и 2023 година се регистрира растеж от 30% на случаите на неработоспособност, като броят на мъжете с увреждания в тази възрастова група нараства със 507 000. През 2022 година в Русия бяха регистрирани публично 1,67 милиона мъже с увреждания в тази възрастова категория .

Руските демографи изясняват, че нарастването на случаите на увреждания евентуално е обвързвано с възходящия брой на военноинвалидите . Този факт е съвсем безспорен, като забележителната част от повече от 355 000 потърпевши служещи в съветската войска са резултат от спора в Украйна. Средният дневен брой на потърпевшите русници нараства от началото на настъплението през есента на 2023 година, достигайки връх от 983 случая дневно през февруари 2024 година , което е най-високата стойност от началото на спора.

Този рекорден растеж на мъжете с увреждания и възрастните инвалиди ще окаже доста въздействие върху медицинските и обществени услуги в Русия, както и върху съветската стопанска система, защото огромна част от тези инвалиди вместо да създават и способстват за стопанската система, ще се нуждаят от доживотно подкрепяне.
 Британското разузнаване: Русия губи доста повече бойци в Украйна тази година
Британското разузнаване: Русия губи доста повече бойци в Украйна тази година

На Москва ще са нужни 5-10 години, с цел да възвърне елитните си части
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР