Сериозно орязване на плащанията в брой гласува парламентът. В най-скоро

...
Сериозно орязване на плащанията в брой гласува парламентът. В най-скоро
Коментари Харесай

Всяка покупка над 1000 лева ще трябва да минава през банка

Сериозно орязване на заплащанията в брой гласоподава Народното събрание. В най-скоро време всяка покупка над 1000 лв. ще би трябвало да минава през банка, написа Народоосвободителна въстаническа армия.

Промените, които депутатите желаят да вкарат, ще се правят на три стадия. Първият - от 1-ви август 2017 година в магазините ще можем да плащаме в брой не повече от 5000 лв.. Тази сума ще се понижи на 3000 лв. от 1-ви януари 2018 година Третият стадий на възбраната - от 1000 лв. кеш за закупена стока, се планува да влезе в действие на 1-ви януари 2019 година

" Ние няма да подкрепим ", възпротиви се Георги Търновалийски от Българска социалистическа партия. " Не ви ли е позор! Ние се опитваме да се борим със сивата стопанска система, а вие? ", яростно попита Менда Стоянова от ГЕРБ. " Вместо да се облекчат жителите и бизнесът, ще ги натоварим още повече ", изрази мнението си Дора Христова от ВОЛЯ. 

" Предлага се ограничение на самостоятелната независимост за сметка на богатства за обществото. Дали обаче ще стане по този начин. Аз считам, че не. В момента един актуален тв приемник коства 1000 лв., една модерна мебел ", пресметна Валентин Николов от ГЕРБ.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР