Сериозно наказание и забрана за участие в състезания за няколко

...
Сериозно наказание и забрана за участие в състезания за няколко
Коментари Харесай

Гимнастикът със Z чака сурово наказание


Сериозно наказване и възбрана за присъединяване в надпревари за няколко години грози съветския състезателен гимнастик Иван Куляк. Той излезе на килима по време на Световната купа с бяло трико, на което ясно се виждаше буквата Z. По този метод се качи и на почетната стълбичка, с цел да получи бронзовия си орден на успоредка.

Символът се свързва с Русия и с военните удари на територията на Украйна. Z се открива върху колите и военните машини на армията, която атакува на 24 февруари.

Международната федерация по гимнастика към този момент дефинира държанието на 20-годишният Куляк като " шокиращо ". Очаква се в околните часове да бъдат оповестени глобите, които той ще би трябвало да претърпи. Най-лекото наказване би било лишаване на медала му от Доха.



Световната купа в Доха е едно от последните надпревари, на което могат да вземат участие гимнастици от Русия и Беларус. От 7 март до втора заповед влиза в действие възбрана от страна на Международната федерация по гимнастика за тяхното допускане.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР