Сериозните сътресения в управляващата шайка ГЕРБ продължават с пълна сила.

...
Сериозните сътресения в управляващата шайка ГЕРБ продължават с пълна сила.
Коментари Харесай

Жоро Тръбата аут от ГЕРБ, „калинките” му кацат във ВМРО

Сериозните разтърсвания в ръководещата тайфа ГЕРБ не престават с цялостна мощ. След като „ финансовите остриета” Менда Стоянова и Владислав Горанов изпаднаха от листите за вота на 4 април, в този момент Бойко Борисов се отърва и от Георги Харизанов, заяви пред Narod.bg удовлетворен от развоя гербер, горделив от отпадането на компрометираните си сътрудници.
„ Менда и Влади са отвън борда, което трябваше от дълго време да се случи. Още по-добрата вест е, че и Жоро Тръбата е отсвирен, Бойко тотално го е отрязал. Затова и неговите „ калинки” кацнаха в листата на Вътрешна македонска революционна организация, която е напълно овладяна от ГЕРБ”, изясни герберът.
Един от хората на Жоро Тръбата в листата на Красимир Каракачанов е изританият водещ на предаването “Плюс-минус” по Нова тв Кузман Илиев, на който дружно с Владимир Сиркаров бе преустановен договорът с малкия екран, откакто двамата участваха на партийно заседание на ГЕРБ.
Кузман Илиев небрежно се пребоядиса от гербераст във „ челник “
Сега Кузман Илиев дебаркира при „ войводите” по заповед на Баце, с цел да се тушира недоволството вътре в хунтата против Тръбата и неговите протежета.
„ Харизанов към този момент не играе в ГЕРБ, ненавиждат го значими хора към Бойко, не е загадка, че Тръбата е на нож с конституционния арбитър Георги Марков, който въпреки всичко е правист, до момента в който „ политологът” е цялостен шарлатанин, освен това с престъпно досие”, разяснява източникът.
Вътрешна македонска революционна организация влиза във фокуса и с друга забавна „ подробност” – супер скъпата акция, която към този момент организира, въпреки стартът да не е даден публично. „ Куп пишман ВИП-ове се гласят за депутати под крилото на Шкембе челник, по какъв начин, мислите, са привлечени? Наливат се доста пари с концепцията Каракачанов и сие да влезе в Народното събрание, където ще играе по нашата свирка”, призна депутатът от ГЕРБ.
Според него зад масираната офанзива стоят парите на авторитетни предприемачи в Движение за права и свободи, които са подготвени да пожертват чували с пари, с цел да имат „ стъпка” и при „ Патриотите”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР