Сериозни проблеми налегнаха селекционера на България Ясен Петров преди трите

...
Сериозни проблеми налегнаха селекционера на България Ясен Петров преди трите
Коментари Харесай

Големи проблеми пред националния ни тим преди контролите със Словакия, Русия и Франция

Сериозни проблеми налегнаха селекционера на България Ясен Петров преди трите контроли с участниците на Европейското състезание - Словакия (1 юни, Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж).
Ден преди пътуването за Австрия, където трикольорите ще изиграят първата си инспекция със словаците, стана ясно, че няколко индивида отпадат от мини турнето на “лъвовете”.

Както е известно, в началото Петров разгласи лист от 31 футболисти, само че петима от него сигурно са навън и за трите мача. Това са Антон Недялков, Георги Йомов и Кристиян Димитров, които се причисляват към контузения капитан Георги Костадинов. Поради контузия в рамото и надареният Димитър Костадинов също ще пропусне опцията да дебютира с националната фланелка.

Ясен Петров няма да може да разчита за мача със Словакия и на футболистите на Черно море и Арда - Илиан Илиев, Лъчезар Котев, Спас Делев, Георги Георгиев и Иван Караджов, които по-късно през днешния ден играят бараж за класиране в евротурнирите. Петимата ще дойдат довечера в лагера, а на следващия ден рано отборът лети за Австрия, където вдругиден играе против Словакия. Играчите на " моряците " и " кърджалии " ще имат възстановителна подготовка при идването в Рийд, като Петров ще може да ги употребява чак за визитата в Москва.

“Дай Боже всички да са здрави и да нямат травми на баража. Ще играем с тези футболисти, които са здрави и могат”, показа Петров пред Sportal.bg.

Няма да бъдат викани други футболисти, защото няма време по кое време да им бъде издадена виза за Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР