Сериозни облаци надвиснаха над Милан, след като от УЕФА отказаха

...
Сериозни облаци надвиснаха над Милан, след като от УЕФА отказаха
Коментари Харесай

В Милан не вярват на милост от УЕФА

Сериозни облаци надвиснаха над Милан, откакто от УЕФА отхвърлиха да подпишат съглашение с клуба по отношение на финансовия му доклад. Очаква се от Европейската футболна централа да наложат сурово наказване върху гранда през идващия месец, изхвърляйки го от евротурнирите.

Днес Gazzetta dello Sport разгласява материал, от който излиза наяве, че управлението на “нерадзурите” гледат с скептицизъм на опцията да реализират съглашение с УЕФА. Това значи, че тимът ще бъде лишен от присъединяване в Лига Европа през идващия сезон.

Причината за тежката глоба е невъзможността на президента на Милан Йонхон Ли да върне заема си от 300 млн. евро на йедж фонда Елиът Мениджмънт. Китайският предприемач изиска тази сума от Елиът, с цел да финансира договорката от 740 млн. евро за закупуването на клуба от Силвио Берлускони. В продължение на месеци двете страни водиха договаряния за разсрочено заплащане, само че по този начин и не съумяха да реализират компромис, което ще наложи намесата на УЕФА. Така Елиът Мениджмънт може да поеме контрола на Милан.

Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Милан 5:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР