Сериозни дискусии породи първият мач от кръга на италианската Серия

...
Сериозни дискусии породи първият мач от кръга на италианската Серия
Коментари Харесай

Скандал в Италия: Пиоли напусна пресконференцията си, Сари отказа да говори пред журналисти

Сериозни полемики породи първият мач от кръга на италианската Серия „ А “ сред Лацио и Милан. „ Росонерите “ съумяха да се наложат с 1:0 като посетител след гол на резервата Ноа Окафор в 88-ата минута, негов пети в шампионата. „ Орлите “ приключиха срещата с 8 души, откакто червени картони през втората част получиха Лука Пелегрини (57‘), Адам Марушич (90+5‘) и Матео Гендузи (90+6‘).

Два от картоните бяха „ изкарани “ от Кристиан Пулишич, който след срещата беше упрекнат от треньора на Лацио Маурицио Сари, че не е посочил феърплей. Причината за претенциите на римляните са свързани с картона на Пелегрини (втори жълт), при който левият краен защитник на домакините спря игра, само че нямаше съдийски сигнал, след което фаулира Пулишич и напусна терена. Наставникът на Милан остана гневен от обвиняванията.

„ Пулишич е извънреден експерт и почита разпоредбите: до момента в който реферът не е свирил нарушаване, играта продължава. Не можеш да направиш нищо повече. Изобщо не разбирам офанзивите към нас, че не сме играли почтено. Просто уважихме разпоредбите, това е “, сподели Пиоли.

Треньорът на Милан беше запитан и дали не съжалява, че не е заменил Рафаел Леао, който направи слаб мач. „ Не “, отговори наставникът на „ росонерите “ и напусна залата за конференции.

Бесен беше и сътрудника му Маурицио Сари, който въобще не се спря пред публицисти в опита им да му вземат малко изявление за мача. Пред медиите, вместо Сари, застана президентът на Лацио Клаудио Лотито.

След равенството нощес Лацио е на 8 място с 40 точки на сметката си. Милан е трети с 56 пункта, на цели 13 от градския противник и безапелационен водач Интер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР