Сериозен скандал се заформи в парламента между лидера на “Воля

...
Сериозен скандал се заформи в парламента между лидера на “Воля
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Марешки нарече БСП изверги, а те поискаха да излежи присъдата си

Сериозен скандал се заформи в Народното събрание сред водача на “Воля ” Веселин Марешки и депутатите от Българска социалистическа партия в пленарната зала .
Причината - Марешки настоя, че алените нямат право да му желаят оставката. Припомняме, че предходната седмица поради наложената му присъда от 4 година по обвиняване за рекет и изнудване), тъй като те самите докарали страната до колапс няколко пъти. Това обаче възмути алените, които настояха той да отиде и да излежи присъдата си .
 Българска социалистическа партия: Марешки да се отдръпна, или да бъде отхвърлен (ВИДЕО) Българска социалистическа партия: Марешки да се отдръпна, или да бъде отхвърлен (ВИДЕО)
Две решения предложи опозицията от Българска социалистическа партия по отношение на неоправдателната присъда на втора инстанция по отношение на водача на ВОЛЯ Веселин Марешки, койт...
„ Нямаше да обръщам внимание на цялата тази перверзия, в случай че не бяха разгласи Марешки от парламентарната естрада. И стартира да изрежда имената на соцдепутати, за които счита, че са отговорни в разнообразни грехове по отношение на страната.
„ Хора, които са направили голям геноцид към българското общество, които са издевателствали над хората, докарали са ги до просешка сопа и плътски метод на живот – по какъв различен метод можем да ги назоваваме, с изключение на изверги “, изригна варненският предприемач.
Изявлението му вбеси социалистите. „ Човек с присъди, човек, който нарушава закона, който е станал за смях на целия народ, да ми дава на мен морални оценки – това е скотщина от висок порядък “, яростно разгласи аленият народен представител Антон Кутев, който беше поименно упоменат.
Яростта на Българска социалистическа партия се обърна и към шефа на Народното събрание Цвета Караянчева, тъй като разреши на Марешки да приказва по този начин от трибуната . Това стана следващ мотив за социалистите да изискат оставката й.
 Пешева за Марешки: Опит да бъде използван честен политик, за илюзия на Брюксел, че се работи против корупцията Пешева за Марешки: Опит да бъде използван честен политик, за илюзия на Брюксел, че се работи против корупцията
Долу ръцете от Веселин Марешки! Преди два дни цяла България стана очевидец по какъв начин беше изработен опит да бъде опетнен един заслужен човек, к...
" Допуснахте от трибуната да се приказват клюки и то от един “народен представител ”, който е наказан на втора инстанция. Какво чакате? Да го изнесат с белезници? Това ли чакате? Вместо да му извършите забележка и да го накарате да си подаде оставката, с цел да не петни тази институция ", обърна се пък депутатът Иван Иванов към Караянчева.
Истината, колкото и да боли, няма значение от кого е казана. Аз пък желая вашата оставка, отвърна Марешки.
Дългата поредност възмутени изявления против Марешки от лявата половина на залата беше употребена от ГЕРБ, с цел да обвинят опозицията, че саботира работата по дневния ред на Народното събрание. „ Всички видяхме желанието на лявата част – те не се записват, нямат предпочитание да работят и се чудят по какъв метод да лишават от скъпото време на Народното събрание “, съобщи депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов.
По отношение на присъдата на Марешки той прикани да се изчака окончателното решение на съда , а „ страстите да ги подтиснем “. „ Благодаря, господин Иванов, за рационалното предложение “, отзова се незабавно Цвета Караянчева и продължи по програмата на Народното събрание.
 Депутати от ВОЛЯ в Народното събрание с фланелки Аз съм Веселин Марешки и порицаха задкулисието (СНИМКИ) Депутати от ВОЛЯ в Народното събрание с фланелки " Аз съм Веселин Марешки " и порицаха задкулисието (СНИМКИ)
Долу ръцете от Веселин Марешки, съобщи от парламентарната естрада депутатът от ВОЛЯ Пламен Христов в декларация от името на групата....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР