Сериозен проблем изскочи пред ансамбъла на Израел няколко дни преди

...
Сериозен проблем изскочи пред ансамбъла на Израел няколко дни преди
Коментари Харесай

От казармата не пускат грация на световното

Сериозен проблем изскочи пред ансамбъла на Израел няколко дни преди старта на Световното състезание по художествена гимнастика в Баку. Капитанът на отбора Бар Шапочников не е освободена от военна работа и не й дават да излезе в отпуск. Както е известно, в страната даже дамите отслужват в продължение на 2 години.

Местните военни не разрешават на Бар Шапочников да лети за Азербайджан идната седмица, най-малко към този момент, пишат локалните медии.

Първата молба на капитанът на ансамбъла е била отказана през вчерашния ден, а тя е подала нова. Медийният напън обаче може да промени обстановката и въпреки всичко отборът на Израел да взе участие в най-важното съревнование за годината, което е и подготовка за Олимпиадата в Токио.

Местните военни управляващи отпускат 90 дни отпуск на изключителните спортисти. Тя обаче към този момент е употребила този период за подготовка и надпревари през годината, което се явява спънка.

Високопоставен чиновник в армията на Израел разгласи, че Бар Шапочников е употребила оторизации период, а и не е сътрудничила в процедурите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР