Сериен убиец, който уби двама мъже и е свързан с

...
Сериен убиец, който уби двама мъже и е свързан с
Коментари Харесай

Убиецът от Кралския флот, който уби двама млади мъже, получи изслушване за условно освобождаване отложено в последната минута

Сериен палач, който умъртви двама мъже и е обвързван с 20 други смъртни случая, беше отсрочено да излезе на независимост.

Алън Гримсън трябваше да изиска от Съвета за предварително освобождение да го пусне от пандиза с позволение на чуване, планувано за четвъртък, 15 февруари и петък, 16 февруари. Но срещата беше отсрочена в последния миг и комисията по условно освобождение не е пуснала за какво е отсрочено или по кое време евентуално ще продължи.

65-годишният Гримсън беше вкаран в пандиза през 2001 година в Кралския съд на Уинчестър за убийствата на военноморския военнослужещ Никълъс Райт, 18, от Лестършир, и бармана Сион Дженкинс от Нюбъри, Бъркшир. През януари бяха осъществени нови обиски от полицията в Гибралтар като част от следствие на изгубването на моряк от Кралския флот преди повече от 37 години, след „ нова линия на следствие “.

Саймън Паркс от Бристол е забелязан за последно през декември 1986 година, когато корабът, на който е служил, HMS Illustrious, е дебаркирал на територията. Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР