Сериалът повдига важни теми, а разплитането на убийствата започна в

...
Сериалът повдига важни теми, а разплитането на убийствата започна в
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Финалът на Дяволското гърло ще изненада мнозина

Сериалът повдига значими тематики, а разплитането на убийствата стартира в новите епизоди, разкри актрисата в „ Здравей, България”.

„ Вече сме покрай разкриването на килъра в „ Дяволското гърло”. По класическата скица на престъпна история, която следва този сериал, в идващите три серии ще стартира да се разплита мистерията. Разплитането ще стартира още в епизода тази вечер. На героите ще има се наложи няколко пъти да влязат в пещерата. Кулминацията ще е в дванадесети епизод. Изходът на тази история ще изненада мнозина”, разкри Теодора Духовникова в „ Здравей, България”. Актрисата гостува в утринния блок на NOVA дружно с Павела Апостолова, която влиза в ролята на нейната щерка Диана в престъпната драма. Двете построиха необикновен екранен тандем, който завладя сърцата на феновете.

„ Това е една мъжка специалност, в която Мия Язова е толкоз добра. Тя е доста добра в това, което прави, както и Донка – другия женски облик в сериала. Когато дами навлязат в такава мъжка специалност, без значение че са положителни, заради естеството на работата постоянно страда персоналният живот и майчинството им. Това е доста забавна тематика, която сценаристите в „ Дяволското гърло” засягат: Има ли женски и мъжки специалности? Ако има, какво им костват – и на дамата, и на децата”, описа Теодора Духовникова, която в сериала се превъплъщава в сътрудник на ДАНС.

„ Децата в такава обстановка се усещат доста подценени от неналичието на майчина грижа и я търсят в различен човек. Това е инцидентен избор, тъй като тя жадува нещо да се случи в живота ѝ”, показа Павела Апостолова за своята героиня в сериала. Младата актриса разкри, че да си партнираш с такива експерти е прелестно преживяване, а фотосите на „ Дяволското гърло” са ги сближили извънредно доста.

„ Предстоят доста забавни събития и непредвидени обрати. Сценаристите са доста положителни. Изключително сме щастливи от необятния отзив, който „ Дяволското гърло” има и какъв брой доста хората се вълнува от този сериал. Всички питат кой е убиецът”, добави Теодора Духовникова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР