Сериалът „Ол инклузив” вече готви втори сезон. Той ще бъде

...
Сериалът „Ол инклузив” вече готви втори сезон. Той ще бъде
Коментари Харесай

All Inclusive готви зимен сезон - slava.bg

Сериалът „ Ол инклузив” към този момент готви втори сезон. Той ще бъде зимен, а действието ще се развива в курорта „ Боровец”. Не е ясно по кое време ще бъдат фотосите на новите епизоди, само че се чака това да стане незабавно откакто е изцяло несъмнено, че няма заплаха от заразяване на екипа с Ковид-19.

Едва ли ще е пресилено да се каже, че след повече от 20 години в родния ефир продуцентът Краси Ванков най-сетне уцели десетката със своя продукция. След „ Етажна собственост”, „ Съдби на кръстопът”, „ София ден и нощ” и още няколко опита за поредици със противоречива художествена стойност той направи същински удар със сериала „ Ол инклузив” тази пролет по Нова тв.

По всеобщо мнение това е най-хубавата продукция на Ванков досега. В същото време в изискванията на съвсем отсъстваща конкуренция тя реализира и стабилен рейтинг.

От Нова регистрираха, че последният епизод е гледан от близо 40 на 100 от дейната публика, която е най-интересна за рекламодателите. Ето за какво новият сезон се смята за сигурен и ще бъде сниман сега, в който ограниченията за ограничавана на болестта с ковид паднат дотолкоз, че да е допустима спокойната работа на терен. Кога ще стане това, най-малко към този момент не е ясно. Но по този начин или другояче сюжетът е умислен за зимни фотоси, тъй че съгласно хора от екипа има задоволително време за деяние.

Продължението на „ Ол инклузив” е заложено още на финала на сезон 1. Двете фамилии, които са основни герои в сериала, получават ваучери за зимни почивки в хотел в „ Боровец”. Именно това вратата към идващите им премеждие в подготвяното продължение на продукцията. Една от звездите в нея – София Маринкова, пък към този момент направи открит намек, че са замислени нови епизоди.

След финала на сезон 1 тя написа в профила си в Инстаграм: „ Хора, едно пътешестване е към своя край. Беше толкоз прелестно и разтоварващо. Ще ми липсва. Надявам се да се забележим отново. Когато и да е това „ пак” с тази наша дълга насилствена отмора от сцена...”.

Смята се, че под „ сцена” актрисата има поради освен работата си в театъра, а и работата пред камерите на сериала. В момента и двете се възпрепятствани поради корона рецесията, само че има вяра, че казусът ще бъде позволен и ще има сезон 2. София е едно от основните настоящи лица и в различен сериал на Нова – „ Пътят на честта”. По информация на „ Уикенд” за него също е плануван нов сезон, само че работата е в застой още веднъж поради пандемията.

Другият летен сериал от този тв сезон – „ Съни бийч” по Би Ти Ви, също е бил умислен като дълга поредност с доста продължения по сходство на „ Столичани в повече”. Според вътрешна информация още при снимането на първите епизоди малкия екран поръчала още няколко сезона, един от които трябвало да бъде зимен. Сценариите от дълго време били подготвени, само че екипът изтеглил късата съчка.

След като продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов чакаха две години, с цел да видят продукцията си на екран, тя бе спряна прибързано след епизод 4 в очакване на по-добри времена без Ковид-19. Едва тогава ще бъде излъчена останалата част от сезон 1, а за продълженията към този момент никой не смее да мисли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР