Сериалът “Еуфория ще се завърне с трети последен сезон през

...
Сериалът “Еуфория ще се завърне с трети последен сезон през
Коментари Харесай

Хитов сериал е към края си

Сериалът “Еуфория " ще се завърне с трети финален сезон през 2025 година, удостовери ръководителят и основен изпълнителен шеф на HBO Кейси Блойс. В скандаланата тийнейджърска поредност до момента, с изключение на Зендая, участваха и транссексуалния модел Хънтър Шафър, едрогърдата Сидни Суини, дебеланката Барби Ферейра, красавецът Джейкъб Елорди и починалият Ангъс Клауд. 

По време на публично събитие бяха показани и фрагменти от третия сезон на сатиричната сага “Белият лотос ", втория сезон на футуристичния екшън “Последните от нас " и премиерната предистория на “То ", озаглавена “Добре пристигнали в Дери ", написа Variety, представен от " Телеграф ". Към финалните надписи имаше обръщение: “Очаквайте през 2025 година ". 

Забавянето на фотосите на тези продукции се бави от продължаващата стачка на актьорите и сценаристите в Холивуд. Натоварените графици на продуцента Сам Левинсън и актрисата Зендая също бавят излизането на последния сезон на “Еуфория ". 

Сериалът се излъчва на екран за първи път през 2019 година, а Зендая влиза в ролята на наркозависимата Ру Бенет. 

През април пък Барби Ферейра разкри, че е напуснала шоуто, защото не желае да играе “най-добрата другарка дунда ". Това се случи на фона на спекулации, че сред ния и продуцента Сам Левинсън има огромно напрежение. 26-годишната актриса се превъплъти в облика на Кат Ернандес в два от сезоните на “Еуфория ". 

Снимките на третия и финален сезон на “Еуфория " ще стартират през идната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР