Серхио Агуеро не отрече информациите, че ще напусне Манчестър Сити,

...
Серхио Агуеро не отрече информациите, че ще напусне Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Интересно: Агуеро не отрече шанса да се махне от Ман Сити

Серхио Агуеро не отхвърли информациите, че ще напусне Манчестър Сити, когато контрактът му изтече през идващото лято. Аржентинският национал е с именит статут на „ Етхиад” след деветгодишния си престой в Англия, като стана клубен рекордьор по брой вкарани голове през ноември 2017-а година. Попаденията на Кун спомогнаха на „ гражданите” да вземат 10 трофея до момента, в това число четири трофеи в Англия, само че липсва купата от Шампионската лига.

31-годишният състезател влиза във финалните 12 месеца по своя договор със Сити и се появиха изказвания, че може да напусне Манчестър. „ Не мисля в този момент какво ще стане. Наясно съм след всеки един ден, че наближава моментът, в който договорът ми ще изтече. По всяка възможност ще има предложения, само че ще забележим. Сега желанието ми е да печеля Шампионска лига със Сити – това ще бъде необикновено достижение за самия мен и клуба. Не знам какво ще се случва след 2021-а година. Не отхвърлям Испания като алтернатива или друга страна, само че нищо не се знае”, сподели той.

„ Сега мога да потвърдя, че се усещам добре в Манчестър. Искам да давам всичко най-хубаво за клуба ми, а по-късно ще видим”, призна Агуеро пред El Chiringuito.

Реал Мадрид е един от тимовете, който е спряган за трансфер на Серхио Агуеро, който дебаркира в Сити през 2011-а година от Атлетико Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР