Септември традиционно е месецът, в който Apple oбикновено представя новата

...
Септември традиционно е месецът, в който Apple oбикновено представя новата
Коментари Харесай

Кога ще бъде представен iPhone 15

Септември обичайно е месецът, в който Apple oбикновено показва новата си серия смарт телефони и наподобява, че тази година компанията ще остане вярна на графика си.
 iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max - какъв брой по-скъпи ще са идващите смарт телефони
Колко по-скъпи ще са iPhone 15 Pro и Pro Max

Заслужава ли си

Годишното събитие на Apple за iPhone 15 се чака да се организира или във вторник, 12 септември, или в сряда, 13 септември тази година, споделя Марк Гърман от Bloomberg в последното издание на бюлетина си Power On.

Предварителните поръчки за новите iPhone ще са отворени няколко дни по-късно в петък, 15 септември, а доставките ще стартират една седмица по-късно на 22 септември.
 Снимка 628963

Apple нормално организира събитието си през първите две седмици на месеца, което й разрешава да пусне новите си iPhone и да записва обилни доходи преди фискалното тримесечие на компанията да завърши в края на месеца.

Има обаче клюки за индустриални провокации, което може да значи, че някои модели ще бъдат с доста лимитирани доставки и даже може да излязат малко по-късно.

Събитията на Apple за ‌iPhone‌ се организират най-често във вторник, като се изключи седмиците, които съответстват с Деня на труда в този понеделник в Съединените щати.
 Снимка 625577

В тези случаи събитията нормално се организират в сряда, с цел да могат медиите да пътуват през предходния ден, без да пречат на празника.

Apple нормално изпраща медийни предложения почти една седмица авансово, тъй че към момента имаме известно време, преди да получим публично удостоверение за датата на събитието.
 SellCell и за какво в този момент е моментът да продадем старите си iPhone 8 и iPhone X
Добре е да продадем остарелия iPhone X и iPhone 8 незабавно

Иначе губим пари

В допълнение към гамата iPhone 15, септемврийското събитие се чака да включва обновени модели Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2, както и дефинитивни детайлности и дати за пускане на iOS 17.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР