Сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс обеща да укрепи позициите на

...
Сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс обеща да укрепи позициите на
Коментари Харесай

Дипломация, изтегляне от Афганистан и по-мек подход към Китай обещават кандидат-президентите от Демократическата партия в САЩ

Сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс даде обещание да укрепи позициите на Съединени американски щати в Организация на обединените нации и да се концентрира върху дипломацията, а не върху военните дейности, в случай че стане президент, съобщи АП.

Сандърс сподели това във вчерашния спор сред претендентите за номинацията на Демократическата партия за президентските избори следващата година.

Кметът на Саут Бенд, щата Индиана, Пийт Бутиджидж даде обещание да изтегли американските войски от Афганистан, където е служил, до края на първата година от мандата си в Белия дом.

Бившият губернатор на Колорадо Джон Хикънлупър съобщи, че Съединени американски щати се нуждаят от нов метод към Китай, вместо да постановат мита. "Търговските войни са за неудачници ", сподели той. "Нека да договорим по-добро съглашение, само че няма да спечелим против Китай в комерсиална война, когато (китайците) държат 25 % от целия ни дълг ", добави Хикънлупър.

Бившият конгресмен Бето О'Рорк назова митата на Доналд Тръмп голяма неточност и нарастване на налозите и удар по американския консуматор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР