Сенатор Tommy Tuberville във вторник най-накрая се отказа от блокадата

...
Сенатор Tommy Tuberville във вторник най-накрая се отказа от блокадата
Коментари Харесай

Tommy Tuberville току-що доказа отново, че е най-глупавият сенатор

Сенатор Tommy Tuberville във вторник най-сетне се отхвърли от блокадата си върху военните покачвания. Всичко, което съумя да реализира в съвсем едногодишните старания, беше да подразни всичките си сътрудници.

Tuberville блокира 450 военни покачвания от март като част от едноличен митинг против политиката на Министерството на защитата за възобновяване на пътни разноски разходи за военнослужещи, които би трябвало да пътуват отвън щата за аборт. Той разгласи във вторник, че ще разреши на множеството от тези покачвания да продължат в този момент, само че въпреки всичко ще изисква хората, номинирани за покачвания с четири звезди, от които има към 10, да получат поименни гласове в Сената.

Обикновено водачът на болшинството в Сената изнася лист с препоръчани военни покачвания на пода. Камарата гласоподава всички претенденти едновременно и е належащо единомислещо единодушие за одобрение на покачванията. Демократите се пробваха да изведат обособени претенденти за гласоподаване, само че има прекалено много забавени промоции, с цел да е дейно.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР