Сенатор от Орегон планира да представи законопроект в четвъртък, който

...
Сенатор от Орегон планира да представи законопроект в четвъртък, който
Коментари Харесай

Новият законопроект ще изисква картите SNAP EBT да имат микрочипове и други предпазни мерки за борба със „скиминга“

Сенатор от Орегон възнамерява да показа законопроект в четвъртък, който фрапантно ще увеличи сигурността на картите за компенсации, които ниски- приходи, които фамилиите употребяват за закупуване на хранителни артикули.

Сметката идва на фона на стряскащ брой обири от участници в Програмата за спомагателна хранителна помощ, чиито карти за прекачване на електронни помощи съдържат данни на магнитна лента, която елементарно за нарушители да клонират благодарение на скрити устройства за „ скимиране “. Крадците създават дубликати на карти, които употребяват за източване на SNAP средствата на жертвите.

Скимирането не е неповторимо за SNAP EBT картите, само че вградените микрочипове и други функционалности, като безконтактни заплащания, от дълго време се борят с тях тази форма на електронен обир в потребителски кредитни и дебитни карти.

Понастоящем нито един щат не издава SNAP EBT карти с задействан чип, съгласно Министерството на земеделието на Съединени американски щати, което управлява SNAP, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР