Сенатор. Джони Ернст, R-Айова, отказа в неделя да подкрепи републикански

...
Сенатор. Джони Ернст, R-Айова, отказа в неделя да подкрепи републикански
Коментари Харесай

Сенаторът от Айова Джони Ернст не изключва да подкрепи Тръмп, но нарича Ники Хейли „страхотен кандидат“

Сенатор. Джони Ернст, R-Айова, отхвърли в неделя да поддържа републикански претендент за президент ден преди събранията в Айова, само че сподели, че не би изключила поддръжката на някогашния президент Доналд Тръмп, в случай че той завоюва в щата.

В изявление за „ Запознайте се с пресата “ на NBC News, Ърнст също сподели, когато го попитаха за удобното гласоподаване на някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли в среща на общи избори против Байдън, че Хейли е „ страховит претендент “ и има опит в основни въпроси, които биха могли да провокират резонанс измежду републиканците от Айова.

Тръмп има съвсем 30 пункта преднина в последното изследване на NBC News/Des Moines Register/Mediacom преди събранията в понеделник. Анкетата също по този начин демонстрира, че Хейли изпреварва с малко пред губернатора на Флорида Рон ДеСантис с 20% против неговите 16%.

Модераторът на „ Запознайте се с пресата “ Кристен Уелкър попита сенатора от Републиканската партия за нейния отговор на неотдавнашното анкета.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР