Сенатът на САЩ ще разгледа законопроект за подпомагане на Украйна,

...
Сенатът на САЩ ще разгледа законопроект за подпомагане на Украйна,
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ ще разгледа законопроекта за помощ на Украйна още във вторник, 23 април

Сенатът на Съединени американски щати ще прегледа законопроект за подкрепяне на Украйна, който беше признат от Камарата на представителите, във вторник, 23 април. Това разгласи водачът на демократичното болшинство в Сената Чък Шумър, написа " Индипендънт ".
 
След като гласоподаваха законопроекта в Камарата на представителите, сенаторите демократи и републиканци реализираха съглашение, което ще разреши гласоподаване в Сената за помощ за Украйна.
 
 Лидерът на демократите в Сената на Съединени американски щати Чък Шумър Лидерът на демократите в Сената на Съединени американски щати Чък Шумър Източник: EPA
" Сега Сенатът е подготвен да предприеме идната стъпка ", сподели Шумър. След утвърждение от сенаторите, законопроектът би трябвало да бъде показан на президента на Съединени американски щати Джон Байдън за автограф.
 
В допълнение към законопроекта за помощ за Украйна се чака да бъдат утвърдени още два законопроекта, ориентирани към поддръжка на Израел и Тайван. Отбелязва се, че някои от тези законодателни актове към този момент са минали през горната камара на Конгреса на Съединени американски щати, което прави процеса на подаване на документи за автограф до президента Джо Байдън " напълно елементарен ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР