Сенатът на САЩ представи двупартийно предложение за $118 милиарда помощ

...
Сенатът на САЩ представи двупартийно предложение за $118 милиарда помощ
Коментари Харесай

Сенатът в САЩ показа дългоочаквания проектозакон за помощта за Украйна

Сенатът на Съединени американски щати показа двупартийно предложение за $118 милиарда помощ за Израел, Украйна и граничната сигурност, написа CNBC. Законопроектът планува $60,1 милиарда за помощ за Украйна, $14,1 милиарда за Израел и $20,2 милиарда за възстановяване на сигурността на границата с Мексико. Той също по този начин включва дребни суми за филантропична помощ в раздраните от войната райони и за отбранителни интервенции в Червено море и Тайван.
 
Изданието отбелязва, че главната разлика в този документ е увеличението на финансирането за отбрана на границите с 13 милиарда Журналистите считат, че републиканците в Камарата към момента могат да го подлагат на критика.
 
Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър съобщи, че гласуването на законопроекта е планувано за 7 февруари. " Знам, че голямото болшинство от сенаторите желаят да реализират това, само че бързото напредване напред ще изисква двупартийно съдействие. Сенаторите би трябвало да се опазят от въздействието на тези, които желаят това съглашение да се провали поради личните им политически цели ", сподели той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР