Сен. Томи Тубервил, R-Ala., изглеждаше удивен от коментарите на треньора

...
Сен. Томи Тубервил, R-Ala., изглеждаше удивен от коментарите на треньора
Коментари Харесай

Сенатор Тубервил критикува Доун Стейли за подкрепата й за транс атлетите в женските спортове

Сен. Томи Тубервил, R-Ala., изглеждаше изумен от мненията на треньора на Южна Каролина Доун Стейли по отношение на транссексуалните спортисти в женските спортове през уикенда.

Тубервил, който настоя да забрани на транссексуални спортисти да се състезават на олимпийския тим на Съединени американски щати, наред с други ограничения, се появи в „ Hot Mic “ на OutKick, с цел да приказва за забележките на Стейли, преди Gamecocks да завоюват националния шампионат над Iowa Hawkeyes.

Sen. Томи Тубервил, R-Ala., приказва по време на чуването на комисията по въоръжените сили на Сената по отношение на бюджета за защита за фискалната 2025 година в постройката на Харт, 9 април 2024 г. (Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

„ Ако някой в действителност желае да излезе там и в действителност да я провокира по този въпрос, намерете му работа като старши треньор в баскетбола за девойки и започнете да набирате мъже за игра и вижте какво ще каже тя за това “, сподели той. „ Те щяха да бъдат тотално доминиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР