Семинарът се провежда по идея на Младежкото обединение в Българската

...
Семинарът се провежда по идея на Младежкото обединение в Българската
Коментари Харесай

Обучителен семинар на БСП за подготовка на млади политици за местната власт в Бургас

Семинарът се организира по концепция на Младежкото обединяване в Българската социалистическа партия

Семинар - образование на тематика „ Българска социалистическа партия в локалната власт – младите на ход “ стартира през днешния ден в Бургас. Организатори на форума са националният представител от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ инж. Петър Кънев, регионалният ръководител на социалистите в Бургас Стойко Танков и общинският водач Живко Господинов.

Семинарът се организира по концепция на Младежкото обединяване в Българската социалистическа партия. В образованието ще се включат млади социалисти от четири области – Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора.

„ Решихме да подкрепим концепцията на младежката конструкция на Българска социалистическа партия – Бургас. Радвам се, че има доста съществено наличие на забавни лектори “, показа преди началото на семинара инж. Петър Кънев.

Лектори по време на събитието ще бъдат видни представители на Българска социалистическа партия - опитни политици, потвърдили своя професионализъм и с богат опит, хора в областта на локалното самоуправление, някогашни министри и регионални шефове, сегашни депутати. Сред тематиките на семинара ще бъдат „ Лявата политика в локалната власт “, „ Местното самоуправление – органи и функционалности “, „ Бюджет и финанси на общините “, „ Европейски средства за общините “.

Ще бъдат обсъждани и тематики, свързани с особеностите при осъществяване на предизборна акция. Своя опит и знания с присъстващите ще споделят проф. Иван Върляков – изпълнителен шеф на РАО „ Тракия “, народните представители Кристиан Вигенин и Иван Иванов, кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, Светла Стоянова – зам. кмет на Община Тунджа. Форумът ще продължи и през утрешния ден.  
 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР