Семейството на заподозряна жертва на убиеца от Франкенщайн“ получи нова

...
Семейството на заподозряна жертва на убиеца от Франкенщайн“ получи нова
Коментари Харесай

Семейството на заподозрената жертва на убиеца от „Франкенщайн“ получи нова надежда след решение за условно освобождаване

Семейството на обвинена жертва на килъра от „ Франкенщайн “ получи нова вяра за правдивост – откакто чуването за условното му освобождение беше отсрочено с шест месеца.

Военноморски рейтинг Саймън Паркс беше единствено на 18 години, когато изчезна безследно в последния стадий от международното разрастване на HMS Illustrious през 1986 година Семейството му прекара съвсем четири десетилетия в обезверена потребност от закриване - и е уверено, че той е различен жертва на сериен палач Алън Гримсън, някогашен старши офицер, който също е служил на борда на кораба по това време.

Гримсън беше наказан на 22 години затвор през 2001 година, тогава на 42 години, за убийството на военноморския флот Никълъс Райт, 18 от Лестършир, и бармана Сион Дженкинс, 20, от Нюбъри, Бъркшир. Но плануваното му чуване за предварително освобождение, което трябваше да се организира през днешния ден (четвъртък), беше отсрочено - той ще остане зад решетките най-малко още шест месеца, до момента в който продължава търсенето на нови доказателства.

Май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР