>Семейството на малкото момиче се занимава с благотворителност години наред,

...
>Семейството на малкото момиче се занимава с благотворителност години наред,
Коментари Харесай

9-годишно момиченце от Смолян подстрига 33 см от косата си за добро дело

>
Семейството на дребното момиче се занимава с щедрост години наред, само че не го обявява. Владимир Овчаров, като се изключи че оказва помощ на нуждаещи се фамилии, подарява и постоянно кръв, като това се случва два пъти в годината, като на този стадий той е дарявал седемнадесет пъти. 
"Участваме в доста благотворителни групи в обществените мрежи, оказваме помощ с каквото можем. Радвам се, че Михаела направи това положително дело ", разяснява Владимир. Досега Михаела в никакъв случай не е била подстригвана толкоз ниско, като косата й е достигнала дължина от близо към 50 см. Косата ще бъде изпратена на Асоциация за предварителна защита на рака "Промени живота си в този момент ", с цел да бъде направена перука на нуждаеща се дама. 
"Тази концепция ми пристигна, откакто видях, че моя съученичка от Спортното учебно заведение направи сходен жест, дружно с щерка си. Чел съм доста по казуса, приказвах и срещнах с това и щерка ми, като един ден връщайки се от учебно заведение, ми сподели, че и тя желае да помогне ", описа още Овчаров. 
От неговите думи стана ясно още, че хора с сходни проблеми в Швейцария получават цялостна поддръжка от страната и цялото лекуване, без значение от какви процедури се нуждае пациентът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР