Семейството на капитана на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг, е било доста

...
Семейството на капитана на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг, е било доста
Коментари Харесай

Обамеянг разказа за маларийския кошмар, през който е минал

Семейството на капитана на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг, е било много обезпокоеното след неочакваната загуба на тегло на футболиста през март след заболяване от малария.

Габоенът бе отвън игра за 4 дуела, откакто се болести по време на лагер с националния тим. Футболистът изкара близо един месец в болница. Голмайсторът се завърна в състава на лондончани при загубата с 1:2 като посетител против Виляреал на 1/2-финалите в Лига Европа предходната седмица.

"Чувствам се обикновено, може би малко изнемощял. Може би беше от пътуването. Габон не е покрай тук. Чувствах се изтощен дълго време. Три следващи дни имах тресчица. Моментът беше неприятен за моето семейство. Те се бяха уплашили много поради положението ми. Хубаво е, че получих точните грижи, когато имах потребност. Състоянието ми можеше да докара до огромни проблеми. В моето схващане съм подготвен на 100%, даже и да се неистина за това тъкмо в този момент. Като цяло годината не беше добра. Надявам се нещата да бъдат по-хубави в бъдеще ", показа той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР