Семейството на Хари Дън организира второ погребение за тийнейджъра, след

...
Семейството на Хари Дън организира второ погребение за тийнейджъра, след
Коментари Харесай

Хари Дън: Семейството е принудено да организира второ погребение, след като ченгетата пазят тленните му останки повече от 4 години

Семейството на Хари Дън провежда второ заравяне за младежа, откакто разбра, че полицията е пазила някои от останките му четири и половина години.

Майката на тийнейджърката, Шарлот Чарлз, сподели, че се е почувствала „ болна, ядосана и объркана “, откакто й е казано, че в движимостите на Хари е открита „ човешка тъкан “. 19-годишното момиче беше убито при преден конфликт с американската шпионка Ан Сакулас, която кара от неверната страна на пътя покрай RAF Croughton в Нортхемптъншир.

Сакулас имаше дипломатически имунитет от нейно име от държавното управление на Съединени американски щати и съумя да напусне Обединеното кралство 19 дни след случая. През декември 2022 година тя се изправи отдалечено пред съд в Обединеното кралство и беше наказана на условна присъда затвор.

Сега майката на Хари сподели пред Sky News, че в началото на фамилията е било казано, че на мястото на злополуката не са открити движимости - само че откакто са били " държани на мрачно ", им е казано, че има " някаква мека тъкан ", която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР