Семейството на едното от двете разменените в края на 2022

...
Семейството на едното от двете разменените в края на 2022
Коментари Харесай

Първи присъди за разменените бебета в Шейново

Семейството на едното от двете разменените в края на 2022 година бебета е съумяло да осъди " Шейново ". Софийският градски съд обаче е почел единствено една трета от финансовата рекламация на майката и бащата на детето и вместо с 300 000 лв. родителите му ще бъдат обезщетени със 100 000. 

 

Приключилото на първа инстанция дело е по сигнал на майката, която първа открива, че четири месеца е гледала небиологичното си дете. По гражданския иск на другата майка, който също е на стойност 300 000 лв., към момента няма предписан правосъден акт.

Обявеното през днешния ден решение може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд, което най-вероятно ще създадат и болница " Шейново ", и родителите на размененото бебе.

 

Адвокатът на фамилията Стоян Стойков съобщи пред NOVA, че към момента не е решил дали ще апелира правосъдното решение. Родителите би трябвало да заплатят разходи по делото, които са в размер на 13 000 лева

 

За стана ясно в края на 2022 година, а при започване на предходната година децата бяха върнати на биологичните им родители.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР