Семейството на дядо от Колорадо безсмислено застреляно за блокиране пътеката

...
Семейството на дядо от Колорадо безсмислено застреляно за блокиране пътеката
Коментари Харесай

Семейство на дядо, застрелян за блокиране на пътеката с крака си, шокиран от възрастта на 13-годишния предполагаем убиец, ще се „бори“ за тийнейджър да бъде съден като възрастен

Семейството на дядо от Колорадо безсмислено убито за блокиране пътеката на градски рейс с крайници му предишния месец бяха озадачени от младата възраст на хипотетичния палач на младеж и желаеха той да бъде съден като възрастен.

„ Беше сърцераздирателно да схвана, че има тези млади момчета, носещи оръжия, и това е просто необикновено “, сподели дъщерята на Ричард Санчес, Кристал, пред Fox 31 в сряда, когато научи възрастта на обвинения палач на татко си.

60-годишният Санчес беше прострелян и погубен, когато влезе в спор с 13-годишен обвинен в рейс на RTD в Денвър на 27 януари.

Полицията счита, че разногласието сред хипотетичния палач и Санчес е почнал поради възрастния мъж, блокирал пътеката с крайници си.

Стрелбата е станала към 18:41 часа. на пресечката на South Federal Boulevard и West Mississippi Avenue — на към 3 благи от Empower Field at Mile High, стадиона на Denver Broncos.

По-малко от седмица след безсърдечното ликвидиране полицията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР