Семейството на британски турист е разтревожено, болен“, след като загуби

...
Семейството на британски турист е разтревожено, болен“, след като загуби
Коментари Харесай

Започва издирване на британски турист, който изчезна в Майорка като партньор, обезумял от притеснение

Семейството на английски екскурзиант е „ разтревожено, болен “, откакто загуби контакт с него преди седмица, до момента в който беше на отмора в Майорка.

61-годишният Джон Уебстър е в неопределеност от предишния понеделник вечерта, когато се е обадил на партньорката си Кристиан Джонстън, която живее в Канада. На отмора в столицата на острова, Палма, Джон се обади на партньорката си, до момента в който беше в бара на Хоган, и сподели, че ще й се обади още веднъж, до момента в който се прибира у дома към хотела си Urban Hostel.

Той не съумя да се обади и текстовите известия на Кристиан бяха прочетени, само че не им се отговори, оповестява Olive Press.

Англоезичният вестник сподели, че е имало многочислени опити да се свържат с него в хостела и посредством локалните органи на реда, само че той е липсващ без диря. Преди това той се регистрираше постоянно, тъй че радиомълчанието му не е особено.

Кристиане сподели пред Olive Press: „ Не съм го чувала от понеделник вечерта. Той сподели, че иска ми се обади незабавно, само че не го направи. Опи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР