Семейство с три дечица остана без покрив и покъщнина, след

...
Семейство с три дечица остана без покрив и покъщнина, след
Коментари Харесай

Семейство с три дечица от Варна остана без покрив след огнена драма, нека помогнем!

Семейство с три дечица остана без покрив и мебелировка, откакто пожар е изпепелил дома им край Варна, научи Varna24.bg от споделен коментар на тяхна другарка във фейсбук. Публикуваме споделеното от Мименци Ангелова без редакторска интервенция:

" Здравейте, скъпи другари и познати! Обръщам се с голяма молба към вас, да помогнем на това семейство, което множеството от вас познават персонално! Здрави са, популярност Богу физически, само че душевен са сринати! Не желая да пиша дълги излияния, а от през вчерашния ден и не мога, тъй като нещо ме стиска за гърлото и.... Споделям поста на Владимир Владимиров:

Здравейте другари, преди няколко дни аз и фамилията ми преживяхме пожар в къщата, в която живеем. Не сме потърпевши физически, с изключение на напрежението, най към този момент за трите ни деца. Сега разчистваме вредите и сме спрели работа в нашия непретенциозен фамилен бизнес. Нямаме никакви приходи, а разноските ни порастват. Обръщам се към вас за помощ, най към този момент финансова - най-неангажираща е. Иначе може и физическа, само че би трябвало да дойдете на място. Живеем в къща до Аспарухово, Варна. Иначе одобряваме и оферти за къща до 100 км от Варна със непретенциозен наем, тъй като това можем да си позволим към този момент. Благодарим ви сърдечно! Пишете ми на персонални за спомагателна информация.

За искащите да оказват помощ:

Анджела Владимирова Андреева

Банка ДСК сметка в лв.

IBAN: BG94STSA93000028310952

BIC: STSABGSF.

Помагайте хора, апелирам! Кой с каквото може! Благословени бъдете! ", гласи коментарът на обезпокоеният татко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР