Семейство Озбърн беше едно от първите телевизионни риалити предавания, които

...
Семейство Озбърн беше едно от първите телевизионни риалити предавания, които
Коментари Харесай

Какво се случи с Ейми Озбърн? „Изчезналата дъщеря“ на Шарън и Ози, която избягваше славата

Семейство Озбърн беше едно от първите телевизионни риалити излъчвания, които украсиха нашите екрани през 2002 година, запознавайки феновете на MTV с децата на Ози и Шарън Озбърн, Кели, 39, и Джак, 38.

Но това, което доста почитатели на шоуто не схванаха по това време, беше, че звездата от Big Brother на звездите Шарън и рокаджията на Black Sabbath Ози в действителност имат трето дете - 40-годишната Ейми. Докато нейните по-малки братя и сестри се радваха на привилегиите на славата с помощта на триумфа на „ Семейство Озбърн “, Ейми избягваше светлината на прожекторите и се изнасяше от фамилния дом на 16, когато фамилията му се зае с техния ефирен риалити план.

„ Аз не съм някаква странна депресирана щерка, която се опасява от света и се заключва в стаята си по цялостен ден; просто не избрах да вземам участие в шоуто “, сподели Ейми преди този момент пред американска телевизия. „ Искам да бъда певица и почувствах, че в случай че бях останал с Озбърн и бях приключил всичко, щях да ме изберат незабавно....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР