Семейство от Пловдив подготвя едни от най-здравословните шоколади в Европа.

...
Семейство от Пловдив подготвя едни от най-здравословните шоколади в Европа.
Коментари Харесай

Пловдивско семейство се прослави в Европа с едни от най-здравословните шоколади

Семейство от Пловдив приготвя едни от най-здравословните шоколади в Европа. За своите артикули те получават редица интернационалните оценки. Каква е тайната на качествения шоколад?

Любовта към шоколада свърза вечно Иван и Ивелина Илчеви. Младото семейство създава обичаното на всички какаово прелъщение по специфична технология със зърна от Еквадор - без оцветители и без овкусители.

" Шоколадът се прави на каменна мелница, без да има други спомагателни преработки. След като се смелят зърната, шоколадът би трябвало да отлежи ", показа Иван Илчев.

Идеята за производството им се заражда, когато дребният им наследник е диагностициран с алергия, която не му разрешава да яде млечни артикули. Тогава двамата стартират да създават чист шоколад в домашни условия.

" При всяко едно начало има опасности и те са големи, изключително в България. Аз мисля, че нашата страна е едно положително място за пускане на дребен бизнес, тъй като пазарът към момента не е кондензиран с всевъзможни артикули ", акцентира Ивелина пред Bulgaria ON AIR.

Шоколадите на семейство Илчеви бързо набират известност. Дори попадат в ранглиста на Independent. Журналист от английското издание се свързал с пловдивската фамилия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР