Семейство на перфектната си ваканция бяха шокирани да разберат, че

...
Семейство на перфектната си ваканция бяха шокирани да разберат, че
Коментари Харесай

Майка, която резервира мечтана ваканционна земя за £3000, за да открие, че хотелът е на 9 часа път от летището

Семейство на съвършената си почивка бяха шокирани да схванат, че хотелът им е на девет часа и пътешестване с ферибот от летището.

Майката от Единбург резервира пътешестване до Тенерифе със брачна половинка си и двете си деца на 11 и 12 години, очаквайки с неспокойствие първата си отмора от три години. Но скоро схванаха, че пътуването от летище Тенерифе Юг до хотела им в Ла Олива, Фуертевентура, ще отнеме доста време. Бяха доста смутени, когато не можаха да си върнат парите, откакто заплатиха за почивката.

Expedia им сподели, че не могат да получат възобновяване или смяна на резервацията, тъй че трябваше да приказват с самолетните компании за всевъзможни промени в полетите. Миналия март майката показа историята си с Edinburgh Live, обяснявайки по какъв начин в последна сметка трябваше да резервират различен хотел, по-близо до летището.

Неназованата жена изясни: „ Беше пакетна отмора, тъй че първо вие изберете хотела и по-късно полетите. Първите варианти за полет бяха Единбург до летище Тенерифе Юг. Ник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР