Семейство Ланда се бори да изгони бъдещ скуотър от мечтания

...
Семейство Ланда се бори да изгони бъдещ скуотър от мечтания
Коментари Харесай

Гледач, превърнал се в скуотър в Куинс: Наводнение в канализацията, искания за пари и други обвинения се появяват в предградието на Ню Йорк

Семейство Ланда се бори да изгони предстоящ скуотър от мечтания им дом за 2 милиона $, разкривайки пред Fox News Digital обвинявания за опит да ги обезкърви финансово посредством злоупотреби с комунални услуги и причиняване на наводняване в канализацията.

„ Той в действителност познава системата и по какъв начин да се оправя самичък без юрист и живее без наем, отдава стаи чартърен, получава доходи, вандалства “, твърди Джоузеф Ланда. Той се надяваше, че другите могат да се поучат от тяхната история за компликацията да се оправят със скуотърите и да се надяваме, че ще покаже „ в какво могат да се забъркат в избрани обстановки “.

Брет Флорес, 32, живееше и работеше в дома в Дъгластън, като се грижеше за Бернанд Фернандес, 80, до момента в който Фернандес умря на 12 януари 2023 година Флорес отхвърли да напусне, потвърждавайки, че Фернандес му е дал позволение да остане, съгласно Антъни Морденте, юристът на семейство Ланда.

Семейство Ланда, което счита, че е живяло в квартала от 40 го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР