Семейство, което смяташе, че изпъкналият корем на бебето им е

...
Семейство, което смяташе, че изпъкналият корем на бебето им е
Коментари Харесай

Родителите смятали, че растящият корем на сина му означава, че той се нуждае от нови пелени - 12 седмици по-късно той беше мъртъв

Семейство, което смяташе, че изпъкналият стомах на бебето им е породен от увеличението му с размер, останаха съкрушени, когато той умря седмици по-късно от левкемия.

Първите сигнали, показващи, че нещо не е наред, пристигнаха, когато родителите на Рори Харти схванаха, че към този момент не могат да закопчават пелените му. Приемайки, че той просто се нуждае от по-голям размер, те продължиха както нормално. Но малко по-късно двегодишното дете разви подсмърчане и упорита кашлица.

След като го завели при персоналния доктор, им споделили, че има бронхит - инфектиране на дихателните пътища, което нормално изчезва от единствено себе си.

Тогава Рейчъл и Андрю видяха, че момчето им е станало извънредно изтощено, тъй че взеха решение да го заведат в незабавна помощ. Лекарите им споделиха, че страда от гръдна зараза и предписаха курс на антибиотици.

Рецепционистът обаче се разтревожи от това какъв брой болен наподобява Рори и сподели на доктор за влошаващото се положение. След това фамилията беше отк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР