СЕМ препоръчва на Нова телевизия да премести предаването в друг

...
СЕМ препоръчва на Нова телевизия да премести предаването в друг
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Това! От Сем Прочетоха Присъдата За Ванко 1!

СЕМ предлага на Нова телевизия да реалокира предаването в различен час или да сложи знак за възрастово ограничаване поради нецензурните изрази и езика на омразата, които излизат от предаването. В момента риалитито се излъчва в праймтайма.

" Дневник " разгласява отговора на Съвет за електронни медии по зрителски сигнал, в който се споделя:

" Този ефирен формат е психически и обществен опит по своята същина и в този смисъл в него е заложен и детайл на провокация към фена. Екипът е събрал разнообразни представители на българското общество, в това число и някогашни пандизчии. "

От Съвет за електронни медии акцентират още, че във формата се сблъскват разнообразни позиции, а водещите и събеседниците не предизвикват държанието на участниците.

Междувременно Ванко 1 напусна къщата под претекст, че има здравословни проблеми, а английският вестникк " Гардиън " разгласява на уеб страницата си просторен материал по тематиката, в който писа, че скандалният участник е напуснал VIP Brother след сигнали на фенове и правозащитни организации на дами, потърпевши от принуждение и трафик на хора.

През 2003 година Иван Главчев бе арестуван и упрекнат за сводничество, проведен незаконен трафик на дами и нелегално владеене на оръжие. Той бе наказан на 12 години затвор, само че поради прословутата корекция на член 155 от Наказателния кодекс, с която фрапантно бяха понижени наказванията за сводничество, Ванко 1 излежа едвам половината от присъдата си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР