Селта Виго оцеля в Ла Лига, след като спечели с

...
Селта Виго оцеля в Ла Лига, след като спечели с
Коментари Харесай

Фамозен Вейга спаси Селта след победа над Барселона

Селта Виго оцеля в Ла Лига, откакто завоюва с 2:1 против Барселона в последния кръг за сезона в Ла Лига. В огромния воин за галисийци се трансформира звездата на отбора Габри Вейга, който вкара и двете попадения във вратата на „ блаугранас “, като вторият гол бе изключително хубав. Почетното попадение за Барса осъществя Ансу Фати.

В 42-ата минута пристигна и решителният миг за Селта. Харис Сеферович си взаимодейства по прелестен метод с Габриел Вейга, който се озова на чиста позиция на границата на наказателното поле и преодоля Тер Среген с подъл изстрел.

По сходство на протичащото се през първото полувреме Селта вкара гол през втората част в миг, когато Барселона още веднъж владееше самодейността. Това се случи в 66-ата минута, когато Габриел Вейга вкара втория си гол за вечерта. Той пристигна по хубав, само че и в това време чудноват метод откакто играчът на домакините опита да центрира, само че прекомерно доста фалцира топката и тя попадна в мрежата на Тер Стеген, който не внимаваше изключително и позволи за повторно топката да мине зад голлинията.

Каталунците този път се върнаха относително бързо в мача и скоро откакто позволиха новия гол, понижиха изоставането си. Това се случи в 80-ата минута, когато Усман Дембеле даде топката на Ансу Фати, който прати топката в долния десен ъгъл с глава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР