Село Фурен в Община Криводол се оказа откъснато от света

...
Село Фурен в Община Криводол се оказа откъснато от света
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Пътища в ремонт блокираха достъпа до криводолско село, Ицо Доков се оправдава /видео/

Село Фурен в Община Криводол се оказа откъснато от света поради ремонт на пътища, написа NOVA. Достъпът до обитаемото място е стеснен поради поправки на пътищата от всички вероятни направления. Основният път от Враца, този от общинския център Криводол и обходният маршрут са разкопани, а последният се оказа даже затворен.
„ Не знам за какво направиха по този начин. Нямаме никакъв първоначален път. Ако тръгне кола за спешна помощ, не знам по какъв начин ще пристигна. Човекът, който караше учениците, се отхвърли, кметът също”, сподели Нели Иванова от Фурен. По нейни думи градоначалникът карал децата два дни, само че по-късно спрял.
Kметът на Криводол Христо Доков се оправда, че ремонтът бил чакан от доста време и си заслужавало да се обикаля и да се изтърпи двумесечният период, даден от компанията реализатор, а по отношение на него до края на месеца ще стартира асфалтиране.
Директорът на Областното пътно ръководство във Враца инж. Веселин Николов уточни, че през работното трасе се пропущали жителите на селата, като съобщи, че ремонтите, осъществявани по другите сектори, са координирани.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР