Селище близо до гръцката военноморска база Суда на остров Крит

...
Селище близо до гръцката военноморска база Суда на остров Крит
Коментари Харесай

Пожар близо до военноморска база на Крит

Селище покрай гръцката военноморска база Суда на остров Крит беше евакуирано през днешния ден, откакто избухна пожар измежду ниска растителност на пътен възел наоколо, заяви противопожарната работа, представена от гръцкото издание „ Катимерини “.

Властите приканиха в известие посредством номера за незабавни случаи 112 да бъдат евакуирани като защитна мярка населено място край базата, болница и учебно заведение.

Медиите оповестяват, че децата и учителите са били превозени до централния площад на Суда, до момента в който пациентите от болничното заведение са били изпратени във Военноморската болница на Крит.

Противопожарната работа не дава информация за броя на пожарникарите и оборудването, изпратени в региона, само че локални уеб сайтове оповестиха, че противопожарни коли са пристигнали от Ханя и Врисес, с цел да оказват помощ.

Огнеборците се пробват да предотвратят разпространяването на огъня, само че напъните им са затруднени от ветрове със мощ девета степен по скалата на Бофорт, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР