Селена Гомес подиви феновете, докато се съблече за пикантно селфи

...
Селена Гомес подиви феновете, докато се съблече за пикантно селфи
Коментари Харесай

Селена Гомез подиви феновете, докато се съблече за пикантно селфи във ваната по време на пътуване до Париж

Селена Гомес подиви почитателите, до момента в който се съблече за пикантно селфи във ваната по време на сантиментално пътешестване до Париж.

31-годишната показа слайдшоу от фотоси в Instagram, на които се любува на бърза градска отмора до френската столица, до момента в който се готви да издаде първата си нова музика, откогато стартира да излиза с музикалния продуцент Бени Бланко. Селена можеше да бъде забелязана да наподобява изискан в напълно черен тоалет, до момента в който се отдаде на кроасан с кафе в парижка пекарна, разхождаше се по калдъръмените улици пред Айфеловата кула и позираше в стая с оранжеви стени с насъбрана коса върха на главата й.

Въпреки това, почитателите й останаха изумени, когато тя продължи да споделя пикантни фотоси в обществените медии, като качи фотография, на която театралничи гола с тил към камерата, до момента в който е в голяма вана с мехурчета. Селена изглеждаше доста щастлива, до момента в който вдигаше ръце високо над главата си, до момента в който релаксираше в луксозната баня, а доста почитатели допуснаха, че зад камерата е нейния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР