Селена Гомес е звезда, която все по-често се сблъсква със

...
Селена Гомес е звезда, която все по-често се сблъсква със
Коментари Харесай

Селена Гомес за промените в теглото си: Не съм модел, за мен по-важно е да съм здрава!

Селена Гомес е звезда, която все по-често се сблъсква със злобни мнения по отношение на външния си тип. Известната актриса и певица претърпява промени в тежестта си и при всяка обществена изява става обект на голям брой яростни рецензии.

Наскоро 30-годишната звезда разкри пред почитателите си, че съмненията и внезапните промени в тежестта й се дължат на медикаментите, които приема поради заболяването, от която страда, а точно лупуса. „ Когато одобрявам лекарството, тялото ми задържа повече вода. И това е напълно обикновено. Когато спра да го пия може и да ме видите да отслабна. "

" Искам да насърча всички, които се срамят от това, през което минават и никой не знае тяхната история, да спрат да го вършат. Искам хората да знаят, че са красиви и прелестни, все пак по какъв начин наподобяват. Да, всички имаме дни, в които се усещаме зле, но винаги бих избрала да съм здрава и да се грижа за себе си, в сравнение с да наподобявам като модел. Моите медикаменти са значими за мен и имам вяра, че ми оказват помощ. Да, не съм модел и в никакъв случай няма да бъда! Разбира се, че тези дами са прелестни, само че аз несъмнено не съм от тях и не ме е позор! ", съобщи Селена в едно от последните видеа, които качи в един от профилите си. Мисля, че са красиви, само че аз несъмнено не съм такава “, споделя Селена във видеото.

Selena Gomez goes live on TikTok to address comments about her body. She talks about her health, medication for lupus and how they affect her body.
— Selena Gomez News
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР