Селена Гомес беше сравнително тиха в социалните мрежи това лято.

...
Селена Гомес беше сравнително тиха в социалните мрежи това лято.
Коментари Харесай

И Селена Гомес със собствена бюти линия

Селена Гомес беше относително тиха в обществените мрежи това лято. А от дребното, които показа, виждаме, че в действителност се любува на свободните си моменти, преди още веднъж да стане време за усилена работа през есента. Певицата работи по редица нови музикални планове, които дефинира като доста интимни и персонални за нея. И посредством тях е подготвена е да показа със света всичко, което е претърпяла.
              
на Юли 26, 2019 в 12:00 PDT

Освен музиката  добави още едно поле за изява като на 11 юли патентова козметична марка, която носи личното й име Selena Gomez . Очаква се в нея да бъдат включени серия парфюми, артикули за коса, лице и тяло, хидратиращи и етерични масла, както и декоративна козметика.
               
на Авг 1, 2019 в 12:37 PDT

Селена Гомес е следващата звезда, която се причислява към света на хубостта след Риана, Лейди Гага, Дженифър Лопес, Кайли Дженъ, , и несъмнено, .

Засега певицата не разяснява нищо за бюти линията си и евентуално ще измине много време, месеци или даже година, преди да бъдат пуснати каквито и да е артикули на пазара. Да си напомним, че Риана разгласи основаването на козметичната си марка през 2015 година, а тя започва публично две години по-късно – през септември 2017 година Но сме подготвени да чакаме и сме сигурни, че ще си заслужава. Да, нямаме самообладание да тестваме продуктите от линията Selena Gomez.
               
на Май 16, 2019 в 9:21 PDT

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР