Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, ще води отбора и

...
Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, ще води отбора и
Коментари Харесай

Удължават договора на Пикси, ако бие България

Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, ще води тима и на идното Европейско състезание, в случай че страната успее да се класира.

Сръбският вестник " Курир " твърди, че при класирането на състава за Евро 2024, договорът на експерта автоматизирано ще бъде продължен до края на шампионата.

" Орлите " се нуждаят от точка в последния си мач в квалификациите против България, с цел да си обезпечат виза за шампионата следващата година.

Сръбските футболисти ще посрещнат българския народен отбор на 19 ноември в Лесковац, а в другия дуел от последния кръг Унгария приема Черна гора.

Преди това, на 16 ноември, са мачовете България - Унгария и Черна гора - Литва.

Унгария е отпред във краткотрайното класиране с 14 точки от 6 мача, Сърбия заема второ място с 13 точки от 7 изиграни срещи, а черногорците са трети с 8 точки от 6 дуела.

След успеха над Черна гора - Стойкович, съобщи, че не знае дали ще остане на поста. " Не е ставало дума за удължение на контракта. Той изтича на 31 декември. Може би ще има различен селекционер, знам ли? Има алтернатива за удължение, само че може и да не съгласни ", сподели тогава 58-годишният селекционер.

Страната не е взела участие на Европейско състезание от 24 години и се надява да прекъсне отрицателната традиция.
 Драган Стойкович не е сигурен, че ще води Сърбия на Евро 2024
Драган Стойкович не е сигурен, че ще води Сърбия на Евро 2024

Пикси е уверен в класирането за първенството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР