Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов коментира ситуацията с

...
Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов коментира ситуацията с
Коментари Харесай

Черчесов: Треньорският щаб на Русия не отива във ваканция

Селекционерът на съветския народен тим Станислав Черчесов разяснява обстановката с анулацията на мачове заради пандемията на ковид. Първенството на Русия бе прекъснато, а другарските мачове с тимовете на Швеция и Молдова бяха анулирани. УЕФА също реалокира Евро 2020 за 2021 година.

" От своя страна, ние чудесно разбираме и поддържаме решението за анулация на Евро 2020, тъй като няма нищо по-важно от здравето и живота на хората. Вълненията, засягащи международното футболно семейство, са доста съществени. Жалко е, че съветският тим няма да може да се събере за толкоз дълъг интервал, тъй като последният път, когато играхме през ноември, беше в Сан Марино, а мачовете със Швеция и Молдова няма да се проведат през март. Но, дублирам, това се дължи на справедливи аргументи, които би трябвало да се вземат поради.

Треньорският щаб на съветския тим не отива във почивка, след възобновяването на мачовете от шампионата и други шампионати ще продължим да следим от близко претендентите за националния тим. В напълно близко бъдеще ще стартираме да планираме подготовка за Евро 2021.

Надявам се, че почивката във футболния сезон няма да е доста дълга и почитателите скоро ще се върнат на трибуните на стадионите. Междувременно от името на треньорския и административния щаб на съветския тим и играчите поисквам на всички жители на страната ни и на другите страни да бъдат деликатни един към различен. Погрижете се за здравето си в актуалната сложна житейска обстановка и ще се забележим скоро! ", съобщи Станислав Черчесов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР