Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман има сериозни главоболия преди утрешния

...
Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман има сериозни главоболия преди утрешния
Коментари Харесай

Вирус тормози “лалетата” преди Франция, звезди на Ливърпул и Байерн отпаднаха за мача

Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман има съществени главоболия преди утрешния мач с Франция от началото на квалификациите за ЕВРО 2024.

От щаба на тима оповестиха, че поради вирусна зараза цели петима футболистиот националния тим са напуснали подготвителния лагер тази заран и са се прибрали у дома. Сред тях са звездите на Ливърпул и Байерн (Мюнхен)Коди Гакпо и Матайс де Лихт, както и Свен Ботман, Джоуи Ферман и Барт Вербруген, като те сигурно отпадат за срещата с “петлите ” и за мача с Гибралтар на 27 март.

На тяхно място Куман е извикал трима заместници - Райън Гравенберх (Байерн Мюнхен), Кел Схерпен (Витес) и Стефан де Фрай (Интер), като първите двама се причисляват от лагера на младежкия отбор на страната.

Липсващите футболисти сигурно ще основат проблеми на селекционера на Нидерландия преди тежкото посещение на мощния френски отбор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР