Селекционерът на националния отбор по футбол на България Красимир Балъков

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на България Красимир Балъков
Коментари Харесай

Балъков отби успешно атака на английски журналисти

Селекционерът на националния тим по футбол на България Красимир Балъков бе заставен да дава отговор на въпроси на тематика " расизъм ", задавани упорито от британските публицисти на формалната конференция преди мача против британците на следващия ден от 21.45 на стадион " Васил Левски ".

Балъков отхвърли да разяснява нашироко опасенията на англичаните за расистки проблеми по време на утрешния дуел и съобщи, че това не е негова тематика и избира да се концентрира върху спортно-техническите аспекти на срещата.

“Ние нямаме проблеми с расизма. Може би вие англичаните имате, щом толкоз се разяснява. Дано на следващия ден да стане празник за всички хора, които дойдат на стадиона и да няма никакви проблеми ”, сподели Балъков.

“След последната подготовка ще избистрим състава. Ще има промени при всички положения. Англичаните са един от най-силните тимове в света, само че всеки има слаби места. Трябва да спрем динамичността им и да се възползваме от нашата. Ако това стане, не е изключено Господ още веднъж да бъде наша страна, както бе през 1993 година. Възможно е да използваме Десподов, само че и други хора също. Не се усещам добре, че в толкоз доста мачове нямаме победа, само че няма значение по какъв начин се усещам аз. Мислите ли, че за общо 6 дни по лагерите мога да трансформира нещо фрапантно? Ние се готвим за март месец, когато ще са плейофите в Лигата на нациите, това е истината ", съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР