Селекционерът на националния отбор на Швейцария Мурат Якин заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на Швейцария Мурат Якин заяви, че
Коментари Харесай

Якин: Загубата боли, но трябва да я приемем

Селекционерът на националния тим на Швейцария Мурат Якин съобщи, че отборът му би трябвало да одобри загубата от Португалия. Швейцарците отпаднаха на осминафиналите на Световното състезание в Катар след проваляне от Португалия с 1:6.

„ Трябва да приемем загубата и да поздравим съперника “, сподели Якин, представен от организация „ Ройтерс “. „ Те бяха по-добрият тим довечера. Изненадаха ни. Загубихме този мач, само че това не значи, че би трябвало да сме прекомерни песимисти и да подлагаме на критика всичко. Съставът сподели отличен екипен дух “, продължи старши треньорът на Швейцария.

„ Загубата боли. Резултатът и разликата ме натъжават “, добави Мурат Якин.

Отборът на Швейцария не е достигал до топ 8 на Световно състезание от 1954 година, само че Якин добави, че отборът може да се гордее с постигнатото на Мондиал 2022 в Катар и ще откри метод да продължи напред в развиването си. „ Загубихме един мач, тъй че за какво да слагаме всичко под въпрос. Вярно е, че не оправдахме упованията на нашите почитатели, само че можем да гледаме обратно към представянето си с горделивост. Сега би трябвало да погледнем към бъдещето “, разяснява още Якин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР