Селекционерът на националния отбор на Сенегал по футбол Алиу Сисе

...
Селекционерът на националния отбор на Сенегал по футбол Алиу Сисе
Коментари Харесай

Алиу Сисе: Менди има пълното ми доверие

Селекционерът на националния тим на Сенегал по футбол Алиу Сисе се надява на победа в утрешния мач против домакина Катар на Световното състезание. Треньорът е безапелационен, че отборът му е мощен в офанзива и може да реализира триумф, който да го остави в битката за излизане от групите. 

" Отборът е в положително положение, макар загубата от Нидерландия. Сенегал не беше зле на терена, бяхме равностойни на един от най-хубавите тимове в света, който е осми в класацията на ФИФА. Мисля, че заслужавахме най-малко точка от този мач. Сега идва доста значим мач - за нас и за Катар. Когато загубиш първия мач на подобен шампионат, си опрян до стената преди втория. Нашият опит на такива надпревари може да ни помогне преди този дуел ", сподели Сисе преди срещата на конференция. 

Сенегалците позволиха проваляне в първата си среща на Мондиала с 0:2 от Нидерландия след късни голове на противника, пристигнали след неубедителни изяви на вратаря Едуар Менди. " Менди е добре, той има желязна душeвност. Разбира се, че приказвах с него, както и с множеството от играчите. Качествата на Едуар не трябва да бъдат поставяни под подозрение. Той минава през сложен интервал, само че има цялостното ми доверие и това на съотборниците си. Утре ще бъде на терена ", безапелационен бе експертът. 

" Това ще бъде друг мач от първия. Нямам никакво подозрение, че имаме качество в офанзива, с цел да вкарваме. Важното е да бъдем ефикасни, да бъдем точни, да бъдем " убийци " пред вратата на противника. Сигурен съм, че на следващия ден ще имаме положения. Важно е да спечелим, с цел да се настроим за мача с Еквадор. Разбирам, че някои се съмняват в нас, само че всички желаят да продължат да пишат историята на тима ни и насочвам зов - дано всички наши почитатели продължат да имат вяра в тима, да продължат да се молят, тъй като нашата цел е да ги създадем горди ", приключи селекционерът на Сенегал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР