Селекционерът на националния отбор на Латвия по баскетбол Робертс Щелмахерс

...
Селекционерът на националния отбор на Латвия по баскетбол Робертс Щелмахерс
Коментари Харесай

Треньорът на Латвия: Извинявам се на феновете

Селекционерът на националния тим на Латвия по баскетбол Робертс Щелмахерс не скри разочарованието си от загубата с 65:66 от България, която лиши балтийската страна от опция за присъединяване на европейското състезание следващата година.

Поражението в Рига остави Латвия на последно място в класирането, а България дружно с Босна и Херцеговина и Гърция получи визи за шампионата в Грузия, Чехия, Германия и Италия следващата година.

"На първо място желая да поздравя България за класирането на европейското състезание. Искам да изкажа съжалението си на нашите почитатели за това, че не успяхме да победим и да се класираме. Аз съм този, който носи цялата виновност за това ", сподели Щелмахерс.

Съжаление за загубата изрази и гардът Дайрис Бертанс, който е един от най-опитните играчи в отбора.

"Не можем да позволяваме такива загуби. Много сме разочаровани. Последната четвърт бе същинска злополука ", разяснява баскетболистът на ЦСКА Москва.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР